Historier fra felt

Artikler & oppdateringer

Colombia: Demokrati under press

Det er nå viktigere enn noen gang at det internasjonale samfunnet fortsetter å støtte Colombia gjennom det arbeidet som trengs, skriver Caroline Aarsæther, Fondets landdirektør i Colombia, sammen med representanter fra Colombiaforum i Bistandsaktuelt.

Les mer »

Kronikk: Ny norsk menneskerettighetssatsing mot 2030 søkes!

Truslene mot de som forsvarer menneskerettighetene tar nye former. Det er på tide med en ny stortingsmelding om menneskerettigheter.

Les mer »

Åpning av utstilling: "Changing the Narrative

I utstillingen "Changing the Narrative" møter du menneskerettighetsforkjempere som står i frontlinjen i arbeidet for menneskerettigheter. Lær mer om historiene deres og se portrettene i Domus Juridica frem til 12. november!

Les mer »

Kronikk: Desperate mennesker i livsfare

Norge har vært til stede i Afghanistan i flere tiår, og har et moralsk ansvar når mennesker vi har samarbeidet med trues, forfølges og drepes foran våre øyne.

Les mer »

Fellesuttalelse om den voldelige situasjonen i Colombia

Gjennom Colombiaforum har Det norske menneskerettighetsfond, sammen med andre norske organisasjoner, skrevet en fellesuttalelse om den voldelige situasjonen i Colombia. Les hele uttalelsen her.

Les mer »

Kronikk: Norge kan gjøre en forskjell for Afghanistan i sikkerhetsrådet

Gjennom FNs Sikkerhetsråd kan norske myndigheter legge press på den afghanske regjeringen, Taliban og internasjonale aktører om å gjøre mer for å beskytte sivilsamfunnet.

Les mer »