Det norske menneskerettighetsfond

30 år med direkte støtte til menneskerettighetsforkjempere

Handlingsrommet for sivilsamfunnets kritiske røster krymper stadig i Israel

Fri Fagbevegelse: Menneskerettsaktivist - Israelske Alma Biblash har t-skjorter med politiske slagord i fleng, men tør ikke lengre å bruke dem.

Les mer »

Dystert for menneskerettighetene – og verre blir det

Bistandsaktuelt: Situasjonen for menneskerettighetene er blitt verre de siste årene. Og verre skal det bli, før det forhåpentligvis snur. Det mener FN-toppene Andrew Gilmour og Michel Forst.

Les mer »

Slik varsler de aktivister og får dem i trygghet

Bistandsaktuelt: Afghanske Horia Mosadiq er grunnlegger av Safety and Risk Mitigation Organization– en organisasjon som skal forhindre at menneskerettighetsforkjempere faller i klørne på dem som vil dem vondt. De har jobbet mye med prosjektet: «Early Warning», som er et system der moderne teknologi brukes for å advare menneskerettighetsaktivister mot farer.

Les mer »

Fortell oss din historie!

I mars ble prosjektet “I defend rights” lansert. Vi oppmuntrer alle våre støttemottakere, vårt nettverk og menneskerettighetsforsvarere i hele verden til å fortelle hva som inspirere dem og om hvorfor de gjør det de gjør.

Vi håper også på historier fra Norge og håper du vil være med å bidra. Les mer på www.idefendrights.com and fortell din historie i dag.

Årsrapporter

LES MER Download