Nå heter vi «Menneskerettighetsfondet»

Vi bytter navn på norsk, bli kjent med endringene.
Image

Nytt navn

Vi er glade for å annonsere at vi har endret navn på norsk og går fra å hete «Det Norske Menneskerettighetsfond» til å nå hete «Menneskerettighetsfondet».

Det er kun det norske navnet som endres, på engelsk heter vi fortsatt «Norwegian Human Rights Fund» og på spansk forblir vi «Fondo Noruego para los Derechos Humanos».

Image
Menneskerettighetsfondet er rett og slett en enklere tittel å ha for oss på norsk, uten å miste essensen i det vi er: en organisasjon som fremmer menneskerettigheter globalt og gir direkte støtte til menneskerettighetsforkjempere lokalt Daglig Leder Ingeborg Moa
Image

Om logoen til Menneskerettighetsfondet

Logoen viser tre viktige symbolske elementer; En person, beskyttelseskjold og sirkler.

Skikkelsen av en person fordi vi setter mennesket foran alt menneskerettighetsarbeid med et mandat om å beskytte det. Beskyttelsesskjoldet rundt mennesket kan både være en symbolsk beskyttelse i form av solidaritet og støtte fra forskjellige aktører som lokalsamfunn, menneskerettighetssektoren og internasjonale nettverk, såvel som juridiske beskyttelsesmekanismer for menneskerettigheter.

Sirklene rundt mennesket reflekterer beskyttelse, men de hindrer ikke mennesket fra å være fri. Med myke, bølgete sirkler og graderte farger er logoen organisk, og utstråler fleksibilitet, mangfold og inkludering, og modig og uredd støtte.

Last ned våre norske logoer

Rød/ blå (brukes på lys bakgrunn)

Vertikal rød logo

Horisontal rød logo

Blå/ hvit (brukes på mørk bakgrunn)

Vertikal blå logo

Horisontal blå logo

Pride

Pride logo